Interieuradvies

interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies nodig? De inrichting van uw woning vertelt heel wat over uzelf. Daarom is het de filosofie van onze ervaren interieurarchitecten om u als klant centraal te stellen.

U heeft ongetwijfeld een bepaalde stijl in gedachten of bezit enkele waardevolle meubelstukken die u absoluut wil houden. Ook andere factoren zoals gezinssamenstelling, levensstijl en interesses spelen een belangrijke  rol in de inrichting van uw interieur.

Onze interieur architecten weten deze  puzzelstukken steeds weer in mekaar te passen. Zij bieden interieuradvies op maat met oplossingen die niet enkel mooi maar ook functioneel zijn

Morres Interieuradvies

GRATIS KLEUR- EN INTERIEURADVIES: Bouwen, verbouwen of veranderen. Ideeën genoeg vaak, maar dan komt het moeilijke proces van kiezen en knopen doorhakken, binnen een bepaald vooropgesteld budget.

Daar komen onze interieuradviseurs om de hoek kijken. Zij helpen je volledig bij het kiezen van kleuren, meubelen, accessoires en het stylen en inrichten van je huis. Vrijblijvend en gratis!

  • Gratis adviesgesprek van één uur
  • Voor ieder budget en woonwens
  • Top begeleiding van a tot z
  • Veel aandacht van onze stylisten
  • We zoeken de interieurstylist die bij jou past
  • Zelfs bij je thuis (vraag naar de voorwaarden)

 

Interieuradvies

Op zoek naar gratis interieuradvies? De leukste tips, inspiratie en ideeën voor een geslaagd interieur in diverse stijlen vind je op Interieurdesigner!

Blonde

Van idee over advies tot totaalproject: als interieurstyliste help ik je bij de inrichting en aankleding van je woning, werkruimte, nieuwe zaak, …

Heb je een nieuwe sfeer of een bepaald type inrichting in gedachten? Ben je op zoek naar de juiste meubels of accessoires maar ontbreekt het je aan tijd om het grote aanbod te verkennen? Wil je de juiste originele twist of details?

Ik adviseer je bij dit proces en neem het indien gewenst graag volledig in handen.

Tijdens dit adviesproces hou ik altijd de leefwereld van de klant voor ogen. Persoonlijke objecten geef ik een nieuwe plaats, oplossingen worden bedacht in functie van het day-to-day leven en budget van de klant.

Mijn werkwijze start met een persoonlijk kennismakingsgesprek en impresssie van het huis. Aan de hand hiervan werk ik sfeermoodboards uit en worden de juiste items gezocht, aangekocht en ter plaatse gestyled zodat het plaatje volledig klopt.

Alle oplossingen worden steeds binnen het budget van de klant uitgewerkt. Door mijn samenwerking met verschillende interieurwinkels genieten mijn klanten bovendien van extra kortingen bij de aankoop van hun nieuwe interieur!

Archine Interieuradvies

U bent uitgekeken op uw huidig interieur, wilt iets veranderen…
Mist u een gevoel van “thuiskomen” en gezelligheid…?
Misschien is uw interieur een samenraapsel geworden van vanalles–en–nog–wat en mist u zo een harmonieus geheel…?
U ziet door het bos de bomen niet meer, want er is zoveel en zoveel is mogelijk…

Of gaat u verhuizen naar een (kleinere) woning of appartement en zit u met de handen in het haar, want wat kan mee en wat past echt niet? En hoe gaat u het daar gezellig maken, hoe voelt het weer als ‘thuis’…? Als u nu eens hulp kreeg van een echte interieurarchitect, die samen met u opmeet, bekijkt, en alles opnieuw een plaats geeft… En daarbij nog extra tips geeft over hoe u het echt gezellig en smaakvol kan maken…

Goossens Peer

Interieuradvies gezocht? Bij Goossens helpen we je graag! Plan een afspraak met een van onze interieuradviseurs en maak van jouw huis een thuis. Een uitgewerkt plan met meubels die helemaal bij jou passen, dat noemen we een advies op maat.

Interieuradvies en kleuradvies | Meubelen Verberckmoes

Wooninspiratie en persoonlijk advies. Twijfel je nog of dat ene salon echt wel past bij je thuis? Vind je niet meteen die echte eyecatcher die je interieur doet stralen? Zie je door het bos van kleuren en stijlen de bomen niet meer? Dan kan een speeddate met één van onze interieurexperten in onze woonwinkel ongetwijfeld helpen. Met hun advies op maat en creatieve tips & tricks wordt alles terug helder en ben je in geen tijd gesteld. En jij, heb jij je eigen stijl al gekozen? Bij Verberckmoes geven we je alle ingrediënten om je unieke interior blend te creëren. Ben je gewonnen voor de straight forward Scandinavische stijl? Helemaal weg van landelijke interieurs? Is strak design jouw ding? Of word je wild van een eclectische smeltkroes van stijlen? Je bent je eigen stylist en de deuren van Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak staan voor je open

Drisag advies

Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes.Vakkundig interieur- advies.Drisag beschikt over een eigen productieatelier waardoor wij elke stof en interieur kunnen uitwerken in 1 concept. Bovendien zorgen wij voor een totaaloplossing in elk projectinrichting of kantoor.

Een droominrichting? – Interieuradvies – feelathome.be‎

Feelathome is méér dan een interieurwinkel : Kom eens langs en we bespreken hoe we jouw project kunnen begeleiden. We hebben alles om jouw interieur of tuin tot in de details aan te kleden. Of je nu een nieuwe zetel wil of het hele interieur wil aanpakken, Anke en Geert staan voor je klaar.

Breng eventueel een plannetje mee, foto’s van de huidige sfeer of van jouw ideeën. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Onze troeven

  •   Individuele begeleiding door Anke
  •   Persoonlijk advies dat rekening houdt met jouw wensen en noden
  •   Vlotte levering, precieze montage en plaatsing
  •   Verregaande na-service

Ga je verbouwen of zet je een nieuwbouw? Misschien heb je al een plan van een architect? Kom nu al eens langs.

Wij kijken samen met jou al wat verder dan de technische en architecturale kant. Bij ons staan gezelligheid, functionaliteit, misschien kindvriendelijkheid en vooral jouw persoonlijkheid centraal.

Wil je ook wat hulp bij de materiaalkeuze van je verbouwing? We geven neutraal interieuradvies en wijzen je de weg. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de materialen mooi op elkaar afgestemd zijn en zo het begin zijn van jouw droominrichting.

dj trouwfeestBen woning bouwenvakantiehuis huren FrankrijkGruwez villabouwHotel kopen Frankrijkwoningbouwtuinkast picknicktafel vochtbestrijdingLuchthavenvervoer Antwerpenantwerpen taxi – taxi zwijdrecht