plateauliften

PLATEAULIFTEN

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.

Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
Geen put / dakuitloop nodig. LiftForce is uw allround leverancier in de liften en lifttechniek. Goederenlift, heftafel, hefplateau, plateaulift, platformlift / personenlift of rolstoellift. Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp, levering, installatie en onderhoud met betrokken en enthousiaste mensen. houten palletten

stuntsteppenEen traplift voor mensen met een rolstoel.
Zo is het hefvermogen van een plateaulift hoger dan die van een traditionele traplift en moet deze altijd automatisch opklapbaar worden gemaakt om de trap vrij te maken. Ondanks de hoge prijs is het plaatsen van een plateaulift op de trap de ideale oplossing voor de lange termijn wanneer het gaat om met de rolstoel van de trap af gaan.

Plateauliften voor elke trap binnen en buiten Triwa trapliften.
Voor wie een rolstoel gebruikt, maar wel via de trap naar boven moet, zijn de plateauliften van Triwa Trapliften de ideale oplossing. Deze liften zijn geschikt voor gebogen en rechte trappen en bieden veel voordelen. Ze beschikken over een eenvoudige bediening, hebben een aanpasbaar design, kennen veel veiligheidsfuncties en zijn uiteraard op maat verkrijgbaar. Dankzij de plateaulift kunt u met rolstoel en al naar boven en naar beneden, waardoor u niet op zoek hoeft naar een woning waarbij alles gelijkvloers is.

Plateaulift voor de trap Domicare.
Onze kleinste plateaulift voor rechte trappen heeft een minimale uitwendige breedte van 84 cm, inclusief geleiderails langs de wand. Hierbij wordt uitgegaan van montage direct langs de wand en een beschikbare plateau afmeting van lengte x breedte: 80 x 65 cm.

Plateaulift hefplateau Domicare.
Te gebruiken als plateaulift. Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Te gebruiken als trap. Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers.

Plateaulift hefplateau Domilift.
De bedieningsschakelaar op de lift zelf activeert uitsluitend de hoog-laag functie van de plateaulift. Het omzetten van de trap naar liftfunctie kan uiteraard niet op het moment dat er zich personen op de trap bevinden, het systeem is hiervoor op diverse manieren beveiligd.

Plateauliften en Platformliften Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Over het algemeen moet u voor een plateaulift voor op de trap rekenen vanaf 5.000 euro. Het plaatsen van de rails is vaak maatwerk en als de trap bochten heeft, rekent u dan op hogere kosten. Wilt u besparen op de kosten dan is het ook wel eens mogelijk om een tweedehands plateaulift te kopen.